Browsing by Author Мороз, Д. Д.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів | Мороз, Д. Д.; Желєва, Т. С. |
2021-04-08 | Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний) | Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О. |
2020 | Перспективи використання модифікованих крохмалів у технології м’ясних виробів | Камсуліна, Н. В.; Мороз, Д. Д. |