Перегляд зібрання за групою - Автори Мороз, І. А.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості | Дмитревський, Д. В.; Мороз, І. А. |
2021-04-08 | Використання комбінованих способів термічної обробки харчових продуктів | Дмитревський, Д. В.; Вишняков, М. Ю.; Мороз, І. А. |
2023 | Ефективність використання мембранних технологій під час переробки | Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Мороз, І. А. |
2022 | Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків | Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Мороз, І. А. |