Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524
Title: Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків
Authors: Дейниченко, Г. В.
Дмитревський, Д. В.
Мороз, І. А.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Мороз І. А. Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 58-61.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-58-61.pdf284.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.