Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524
Title: | Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Дмитревський, Д. В. Мороз, І. А. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Мороз І. А. Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 58-61. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-58-61.pdf | 284.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.