Browsing by Author Михайлик, В. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.; Марусяк, Т. М.
2014-05-22Використання шротів у технології борошняних кондитерських виробівМихайлик, В. С.; Ткаченко, Л. В.
2021Вплив композиції шротів волоського горіха і кунжуту на подовження терміну зберігання пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2018Дослідження структурно-механічних характеристик пісочного тіста зі шротами олійних культурМихайлик, В. С.; Кравченко, М. Ф.
2011-05-19Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типуКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2020Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2012Плодово-ягідні системи як основа для соусівКравченко, М. Ф.; Антоненко, А. В.; Михайлик, В. С.
2019-05-15Пружно-еластичні властивості пісочного тіста зі шротами сої, соняшнику, розторопшіКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2014-05-22Технологія виробництва шоколадних маффінів із використанням житнього борошнаМедведєва, А. О.; Завадинська, О. Ю.; Михайлик, В. С.
2023Фізико-хімічні властивості шротів з ядер волоського горіха і кунжутуКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.