Browsing by Author Манжос, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.
2019Платформа автоматизації Modicon M340Гузенко, В. В.; Манжос, Н. В.; Сердюк, А. В.; Сотник, А. В.
2012Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживанняКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Манжос, Н. В.; Касілова, Л. О.
2013Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2011-05-19Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йодуКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Старчаєнко, О. Т.
2009Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Манжос, Н. В.
2012Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Борисова, А. О.
2010Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробкиКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.
2011Інтерполяція сплайнамиМанжос, Н. В.; Козир, А. В.