Browsing by Author Маліков, К. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдуванняФоміна, І. М.; Азарян, Ю. Б.; Маліков, К. С.
2024Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. М.; Мирошниченко, О. П.; Маліков, К. С.
2023Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системиФоміна, І. М.; Лисак, О. О.; Маліков, К. С.
2023Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. В.; Головешко, О. С.; Маліков, К. С.
2019Розширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Маліков, К. С.; Плечко, В. А.
2022Своючасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживанняФоміна, І. М.; Маліков, К. С.; Хоминич, Н. Ю.
2024Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінностіФоміна, І. М.; Курбанов, Б. Л.; Маліков, К. С.
2024Ядро соняшнику як складова в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. М.; Войтенко, Д. Є.; Маліков, К. С.