Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20721
Title: Своючасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання
Authors: Фоміна, І. М.
Маліков, К. С.
Хоминич, Н. Ю.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Фоміна І. М., Маліков К. С., Хоминич Н. Ю, Своєчасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 175-176.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20721
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-175-176.pdf274.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.