Browsing by Author Макарова, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Борошняні вироби на основі зернових сумішейМакарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Чернієнко, О. В.
2015Булочка на основі зернових сумішейМакарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Гоппов, А. К.
2013Використання борошна з голозерного ячменя для виробництва цукрового печиваМакарова, О. В.; Овчарик, І. С.
2014Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробівІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.
2015Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галетІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Приз, І. В.
2013Вплив рецептурних компонентів на якість зернового хлібаМакарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С.
2013Спосіб консервування заквасок спонтанного бродіння в технології житньо-пшеничних сортів хлібаПшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Чабан, А. Б.
2012Хліб на основі зернової сумішіМакарова, О. В.; Іванова, Г. С.
2014Хлібні вироби на основі зернових сумішейМакарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С.