Browsing by Author Ляшенко, Богдан Віталійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольоромКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2019-01-10Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних виробів ІЧ-випромінюваннямЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2014Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Сардаров, Азіз Мурадович
2020Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарстваГорєлков, Дмитро Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2017Оцінювання якості м'ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищахМихайлов, Валерій Михайлович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2018-12-26Пристрій для смаження січених виробівМихайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович
2018-03-12Пристрій для смаження січених виробівМихайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2002Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвМихайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2017Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировиниКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2019-01-10Скребковий теплообмінникЗагорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Мельнік, Олександр Юрійович
2018-03-12Спосіб визначення кольору харчових продуктівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Черв'якова, Вікторія Андріївна; Коржавих, Діана Костянтинівна
2018-04-10Спосіб визначення кольору харчових продуктівЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2018-03-12Спосіб виробництва екстрактів з плодів глодуЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Дахно, Георгій Андрійович; Чорненький, Євгеній Миколайович
2016-11-10Спосіб виробництва конфітюруМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович