Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509
Title: Спосіб виробництва конфітюру
Authors: Маяк, Віталій Іванович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Issue Date: 10-Nov-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб виробництва конфітюру. Патент України на корисну модель № 111579, МПК A23L 21/10 (2016.01). В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. Є. Загорулько. № u 2016 06070. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.11.2016, Бюл.№ 21. 4 с.
Series/Report no.: 11;111579
Abstract: Спосіб виробництва конфітюрів включає попередню підготовку плодів або овочів, уварювання з цукром, патокою і пектином, охолодження, фасування, стерилізацію. При цьому здійснюють сушіння плодів або овочів до вмісту сухих речовин 30…40 %, подрібнення в дробарці до розміру часток 1,5…2,5 мм, з'єднання з інвертованим цукровим сиропом, лимонною кислотою, ароматичними компонентами та барвними речовинами, концентрування до вмісту сухих речовин 60…76 % та пастеризування за температури 70 °C.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
111579.pdf145.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.