Browsing by Author Лебська, Т. К.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтівЛебська, Т. К.; Козлова, С. Л.
2011Вплив екстрактів рослин на властивості рибного жируЛебська, Т. К.; Четвертинівський, С. М.
2011Вплив хімічного складу сировини на водоутримуючу здатність реструктуризованих виробів з товстолобаЛебська, Т. К.; Хоменко, Р. В.
2011Особливості технології напівкопчених ковбас із прісноводних та морських гідробіонтівЛебська, Т. К.; Шелегеда, О. О.
2011Перспективні технології відділення хондроїтин сульфату та глюкозаміну із прісноводних рибЛебська, Т. К.; Менчинська, А. А.; Ткаченко, Т. М.
2011Удосконалення технології бад «Комплекс хітозану з водорозчинними вітамінами»Лебська, Т. К.; Сокольвак, О. А.
2011Удосконалення технології пресервів із прісноводної рибиЛебська, Т. К.; Голембовська, Н. В.
2011Формування пастоподібних харчових продуктів із ракоподібнихЛебська, Т. К.; Вовк, В. Ю.