Browsing by Author Лебська, Т. К.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів | Лебська, Т. К.; Козлова, С. Л. |
2011 | Вплив екстрактів рослин на властивості рибного жиру | Лебська, Т. К.; Четвертинівський, С. М. |
2011 | Вплив хімічного складу сировини на водоутримуючу здатність реструктуризованих виробів з товстолоба | Лебська, Т. К.; Хоменко, Р. В. |
2011 | Особливості технології напівкопчених ковбас із прісноводних та морських гідробіонтів | Лебська, Т. К.; Шелегеда, О. О. |
2011 | Перспективні технології відділення хондроїтин сульфату та глюкозаміну із прісноводних риб | Лебська, Т. К.; Менчинська, А. А.; Ткаченко, Т. М. |
2011 | Удосконалення технології бад «Комплекс хітозану з водорозчинними вітамінами» | Лебська, Т. К.; Сокольвак, О. А. |
2011 | Удосконалення технології пресервів із прісноводної риби | Лебська, Т. К.; Голембовська, Н. В. |
2011 | Формування пастоподібних харчових продуктів із ракоподібних | Лебська, Т. К.; Вовк, В. Ю. |