Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24210
Title: Удосконалення технології пресервів із прісноводної риби
Authors: Голембовська, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Лебська, Т. К.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Голембовська Н. В. Удосконалення технології пресервів із прісноводної риби. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лебська Т. К. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24210
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_14.pdf119.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.