Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24270
Title: Удосконалення технології бад «Комплекс хітозану з водорозчинними вітамінами»
Authors: Сокольвак, О. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Лебська, Т. К.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сокольвак О. А. Удосконалення технології бад «Комплекс хітозану з водорозчинними вітамінами». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лебська Т. К. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 48.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24270
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_48.pdf120.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.