Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Активація важкорозчинних білок-хітинових нанокомплексів грибів шампіньйонів із використанням неферментативного каталізу | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2014 | Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна |
2016 | Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового покоління | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Котюк, Тетяна Валеріївна |
2016 | Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2016 | Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
2016 | Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчування | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2019 | Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродукти | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2020 | Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна |
2017 | Технологія консервованих продуктів функціонального призначення | Какадій, Юлія Петрівна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна |
2016 | Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу – механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка) | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2017 | Технологія оздоровчих харчових продуктів | Какадій, Юлія Петрівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна |
2018 | Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович |