Browsing by Author Колесникова, М. Б.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого | Перцевой, Ф. В.; Колесникова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Ситник, Т. М. |
2013 | Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів | Колесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С. |
2016 | Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини | Колесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С. |
2021-04-08 | Обґрунтування крафтових технологій у приготуванні шоколадних виробів | Колесникова, М. Б.; Баранова, Т. А. |
2014-05-22 | Обґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікації | Колесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С. |
2015 | Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації | Колесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.; Орлова, О. В. |
2013 | Системні дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для технології солодких соусів на плодово-ягідній основі | Андрєєва, С. С.; Колесникова, М. Б. |
2013 | Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарства | Колесникова, М. Б.; Андрєєва, С.С.; Захваткіна, О. В. |
2011-05-19 | Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продукту | Міскієвич, Т.; Гарнцарек, З.; Перцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Колесникова, М. Б. |