Browsing by Author Колесникова, М. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованогоПерцевой, Ф. В.; Колесникова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Ситник, Т. М.
2013Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгівКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2016Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировиниКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2021-04-08Обґрунтування крафтових технологій у приготуванні шоколадних виробівКолесникова, М. Б.; Баранова, Т. А.
2014-05-22Обґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікаціїКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2015Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікаціїКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.; Орлова, О. В.
2013Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарстваКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С.С.; Захваткіна, О. В.
2011-05-19Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продуктуМіскієвич, Т.; Гарнцарек, З.; Перцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Колесникова, М. Б.