Browsing by Author Заплетніков, І. М.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Аналіз кута деформації продукту дисковим ножем за коливального способу подачі | Заплетніков, І. М.; Пільненко, А. К. |
2014 | Варіаційні моделі екологічних характеристик машини для збивання харчових продуктів | Заплетніков, І. М.; Пільненнко, А. К. |
2011-05-19 | Використання відносних шумових характеристик для устаткування ресторанного господарства у високочастотному діапазоні | Заплетніков, І. М.; Жидков, Ю. В.; Севаторова, І. С. |
2011 | Дослідження м′якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення | Заплетніков, І. М.; Шеїна, А. В. |
2013 | Особливості викладання дисципліни «Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв» | Заплетніков, І. М.; Гордієнко, О. В. |
2012 | Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту | Заплетніков, І. М.; Пільненко, А. К. |
2011 | Результати визначення розподілу звукового тиску у виробничих приміщеннях з обладнанням | Заплетніков, І. М.; Дахов, О. Г. |
2011-05-19 | Розробка універсальної установки для дослідження процесу різання харчових продуктів | Заплетніков, І. М.; Шеїна, А. В. |
2013 | Шляхи розвитку зв’язків між представниками науково-педагогічної сфери та виробництвами Донецького регіону | Заплетніков, І. М.; Кудрявцев, В. М.; Парамонова, В. А. |