Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55535
Title: Аналіз кута деформації продукту дисковим ножем за коливального способу подачі
Authors: Заплетніков, І. М.
Пільненко, А. К.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Аналіз кута деформації продукту дисковим ножем за коливального способу подачі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 340-341.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55535
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_340-341.pdf479.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.