Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30486
Title: | Особливості викладання дисципліни «Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв» |
Authors: | Заплетніков, І. М. Гордієнко, О. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Заплетніков І. М., Гордієнко О. В. Особливості викладання дисципліни «Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 71-72. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30486 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_27.09.13-71-72.pdf | 107.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.