Перегляд зібрання за групою - Автори Дядюк, М. А.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 30  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Антикризове управління операційною дільністю підприємств роздрібної торгівліДядюк, М. А.
2015Використання принципу наочності в процесі навчання у вищій освітіДядюк, М. А.
2012Використання інтеріоактивних технологій навчання у процесі вивчення економічних дисциплінВласова, Н. О.; Дядюк, М. А.
2011Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництвіПостнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Чеканов, М. А.
2010Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловостіПостнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Червоний, В. М.
2009Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловостіТерешкін, О. Г.; Дядюк, М. А.; Горєлков, Д. В.
2017Застосування устаткування малої потужності як засіб підвищення конкурентоспроможності та ризикостійкості малого та середнього бізнесуДядюк, М. А.
2018Звіт «Формування конкурентних переваг підприємств торгівлі в турбулентному середовищі» (заключний)Чорна, М. В.; Кушнір, Т. Б.; Смольнякова, Н. М.; Бугріменко, Р. М.; Смірнова, П. В.; Михайлова, О. В.; Дядюк, М. А.; Волосов, А. М.; Тімченко, О. Д.; Морозов, С. О.; Вівденко, М. А.; Зонвіре, О.; Гармаш, Є. І.; Кілініч, А. А.; Красномовець, Р. Ю.; Хабібулін, Б. Є.
2016Звіт про науково-дослідну роботу «Забезпечення конкурентоспроможності торговельних підприємств в умовах інноваційної економіки» (заключний)Чорна, М. В.; Кушнір, Т. Б.; Дядюк, М. А.; Смольнякова, Н. М.; Бугріменко, Р. М.; Зубков, С. О.; Мелушова, І. В.; Смірнова, П. В.; Михайлова, О. В.; Шинкар, С. М.; Волосов, А. М.; Тімченко, О. Д.; Андросов, В. Ю.; Вівденко, М. А.; Абу Боклі Чебуіке; Морозов, С. О.; Тімченко, В. І.; Клеймьонова, В. В.; Ставропольцева, О. В.
2017Конкурентоспроможність продукції як потенціал забезпечення конкурентних переваг підприємстваДядюк, М. А.
2014Концептуальна модель інтегрованої системи ризик менеджменту підприємств торгівліДядюк, М. А.
2018Методичні аспекти розвитку молодіжного підприємництва в УкраїніГросул, В. А.; Дядюк, М. А.; Зубков, С. О.
2016Методологічні аспекти стратегічного антикризового управління підприємствомДядюк, М. А.; Тімченко, О. Д.
2018Молодіжне підприємництво в країнах східного партнерства: погляд на проблеми розвитку в УкраїніГросул, В. А.; Дядюк, М. А.; Зубков, С. О.
2019-05-15Молодіжне підприємництво в Україні: стан і перспективи розвиткуГросул, В. А.; Дядюк, М. А.; Тімченко, О. Д.
2016Організаційно-економічне обґрунтування рішень з управління ризиками підприємств торгівліДядюк, М. А.
2012Особливості формування та управління ефектом операційного левереджу на підприємствах роздрібної торгівліДядюк, М. А.; Коломієць, Є. С.
2017Перспективи розвитку підприємницької діяльності у сфері ресторанного бизнесу в умовах євроінтеграціїЧорна, М. В.; Дядюк, М. А.
2018Розвиток потенціалу молодіжного підприємництва в Україні в контексті євроінтеграційних процесівГросул, В. А.; Дядюк, М. А.
2019Розвиток ресторанного бізнесу в УкраїніФилипенко, О. М.; Дядюк, М. А.