Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Дьяков, Олександр Георгійович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 25
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Автоматизована система виміру розподілу пор у шкіряних виробах
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Воронцова, Жанна Вадимівна
;
Даніленко, Олександр Федорович
2008-11-25
Багатофункційний пристрій теплової обробки харчових продуктів
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
2017
Визначення активності води в харчових системах
Губський, Сергій Михайлович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
2014
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці
Любенко, Галина Дмитрівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
2014
Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті
Набоков, Дмитро Олександрович
;
Гревцева, Наталія Вячеславівна
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Моргун, Олена Валеріївна
2016
Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Дьяков, Олександр Георгійович
2015
Відновлення розподілу пор у шкіряних виробах
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Воронцова, Жанна Вадимівна
2021
Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Дорожко, Владислав Васильович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Галясний, Іван Володимирович
2018
Електрообладнання енергетичних установок. Ч. 1
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
2012
Електротехніка
Торяник, Олександр Іванович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
2014
Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка
Торяник, Олександр Іванович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
;
Іштван, Єгор Олексійович
2008-06-10
Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
2010
Комп'ютерне моделювання електронних схем та пристроїв
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Торяник, Олександр Іванович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
2012
Концепції сучасного природознавства
Воронцова, Жанна Вадимівна
;
Дьяков, Олександр Георгійович
2008-03-11
Машина для нарізання на кільця плодів та овочів
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Терешкін, Олег Георгійович
;
Горєлков, Дмитро Вікторович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Дмитровський, Дмитро В'ячеславович
2013
Мікропроцесорна техніка
Торяник, Олександр Іванович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
;
Іштван, Єгор Олексійович
2017
Мікропроцесорна техніка. Доповнення. Частина 3
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Іштван, Єгор Олексійович
2012
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
2016
Особливості визначення Т2 на імпульсному ЯМР
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Торяник, Дмитро Олександрович
;
Павлюк, Ігор Миколайович
2014
Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах
Торяник, Олександр Іванович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Воронцова, Жанна Вадимівна