Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4537
Title: Мікропроцесорна техніка
Authors: Торяник, Олександр Іванович
Дьяков, Олександр Георгійович
Чеканов, Микола Анатолійович
Іштван, Єгор Олексійович
Keywords: мікропроцесорна техніка;програмування;обчислювальна техніка;мікроконтролери;мікро - ЕОМ;двійкові числа;цифрові перетворювачі;установка ЯМР
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мікропроцесорна техніка: Конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" (скорочена форма навчання): уклад.:О.І. Торяник, О.Г. Дьяков, М.А. Чеканов, Є. О. Іштван; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 61 с.
Abstract: Конспект лекцій призначений для студентів факультету обладнання та технічного сервісу, які займаються по скороченій програмі навчання та мають повне уявлення про основи електроніки. Необхідність знайомства студентів з основами мікропроцесорної техніки обумовлена тим, що практично всі сучасні прилади, що використовуються в харчовій промисловості мають мікропроцесорну систему управління. Крім того широке впровадження мікроконтролерів, які мають спрощену систему програмування розширюють межі використання можливостей обладнання. Матеріали даних лекцій також можуть бути використані для першого знайомства з мікропроцесорною технікою і для студентів інших спеціальностей університету.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4537
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Mikroprots_tekh_2013.pdf720.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.