Browsing by Author Душенок, Д. К.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Вербальні маніпулеми в рекламі їжі | Руденко, С. М.; Душенок, Д. К. |
2017 | Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларану | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В. |
2016 | Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларану | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В. |
2016 | Вплив мови на формування національної ідентифікації | Покровська, О. А.; Душенок, Д. К. |
2012-04-25 | Дослідження кінетики структуроутворення капа-карагінану | Єгоров, Є. В.; Душенок, Д. К. |
2016 | Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П. |
2011 | Налагодження та ефективне використання поштових програм-клієнтів | Сибірякова, І. Г.; Землянко, Ю. В.; Душенок, Д. К. |
2016 | Технологічна культура національного простору в аспекті реалізації та споживання харчової продукції | Юрченко, Л. І.; Варипаєв, О. М.; Душенок, Д. К. |
2015 | Удосконалення технології желе на основі концентрату бурякового | Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К. |