Browsing by Author Душенок, Д. К.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вербальні маніпулеми в рекламі їжіРуденко, С. М.; Душенок, Д. К.
2017Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2016Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.
2016Вплив мови на формування національної ідентифікаціїПокровська, О. А.; Душенок, Д. К.
2012-04-25Дослідження кінетики структуроутворення капа-карагінануЄгоров, Є. В.; Душенок, Д. К.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.
2011Налагодження та ефективне використання поштових програм-клієнтівСибірякова, І. Г.; Землянко, Ю. В.; Душенок, Д. К.
2016Технологічна культура національного простору в аспекті реалізації та споживання харчової продукціїЮрченко, Л. І.; Варипаєв, О. М.; Душенок, Д. К.
2015Удосконалення технології желе на основі концентрату буряковогоПерцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.