Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57765
Назва: | Технологічна культура національного простору в аспекті реалізації та споживання харчової продукції |
Автори: | Юрченко, Л. І. Варипаєв, О. М. Душенок, Д. К. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Юрченко Л. І., Варипаєв О. М., Душенок Д. К. Технологічна культура національного простору в аспекті реалізації та споживання харчової продукції. Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів (до 25-ї річниці незалежності України), 26 травня 2016 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 23-24. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57765 |
Розташовується у зібраннях: | Україна на шляху державотворення: історія та сучасність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ukrayina_na_shlyakhu_derzhavotvorennya_2016_23-24.pdf | 124.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.