Browsing by Author Дугіна, К. В.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності | Шаніна, О. М.; Дугіна, К. В. |
2016 | Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності | Дугіна, К. В.; Шаніна, О. М. |
2019 | Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста | Шаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е. |
2019 | Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна | Шаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е. |
2017 | Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінності | Дугіна, К. В.; Шаніна, О. М. |
2015 | Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хліба | Шаніна, О. М.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В. |
2022 | Парові безглютенові вироби (теорія і практика) | Шаніна, о. М.; Мінченко, С. М.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В. |
2016 | Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції | Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Дугіна, К. В.; Лобачева, Н. Л. |