Browsing by Author Дугіна, К. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінностіШаніна, О. М.; Дугіна, К. В.
2016Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінностіДугіна, К. В.; Шаніна, О. М.
2019Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тістаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2017Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінностіДугіна, К. В.; Шаніна, О. М.
2015Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В.
2022Парові безглютенові вироби (теорія і практика)Шаніна, о. М.; Мінченко, С. М.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.
2016Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукціїГавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Дугіна, К. В.; Лобачева, Н. Л.