Browsing by Author Доценко, В. Ф.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Андрагогіка − сучасна модель навчання | Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Шевченко, О. Є.; Доценко, В. Ф. |
2014 | Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві | Задорожня, О. С.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2013 | Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання | Шевченко, О. Є.; Ткачук, Ю. М.; Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Доценко, В. Ф. |
2012 | Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладах | Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2012 | Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію | Мирошник, Ю. А.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2012 | Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства | Роглєв, Й. Й.; Гавриш, А. В.; Чагайда, А. О.; Доценко, В. Ф. |