Browsing by Author Доценко, В. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Андрагогіка − сучасна модель навчанняГавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Шевченко, О. Є.; Доценко, В. Ф.
2014Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіЗадорожня, О. С.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2013Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберіганняШевченко, О. Є.; Ткачук, Ю. М.; Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Доценко, В. Ф.
2012Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладахНєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2012Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюМирошник, Ю. А.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваРоглєв, Й. Й.; Гавриш, А. В.; Чагайда, А. О.; Доценко, В. Ф.