Browsing by Author Добровольська, Олена Владиславівна
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання | Євлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Юрченко, Олег Іванович |
2017 | Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження | Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна |
2012 | Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу | Добровольська, Олена Владиславівна; Отрошко, Наталія Олександрівна |
2012 | Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчання | Добровольська, Олена Владиславівна |
2015-06-10 | Спосіб визначення аскорбінової кислоти | Железняк, Зінаїда Валеріївна; Добровольська, Олена Владиславівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна |
2012 | Харчові добавки | Євлаш, Вікторія Владленівна; Добровольська, Олена Владиславівна |
2013 | Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія. Модуль "Кислотно-основні рівноваги, їх використання в аналітичній хімії" | Добровольська, Олена Владиславівна; Антонов, Олексій Валентинович |