Browsing by Author Добровольська, Олена Владиславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Губський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Юрченко, Олег Іванович
2017Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідженняГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна
2012Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізуДобровольська, Олена Владиславівна; Отрошко, Наталія Олександрівна
2012Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчанняДобровольська, Олена Владиславівна
2015-06-10Спосіб визначення аскорбінової кислотиЖелезняк, Зінаїда Валеріївна; Добровольська, Олена Владиславівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2012Харчові добавкиЄвлаш, Вікторія Владленівна; Добровольська, Олена Владиславівна
2013Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія. Модуль "Кислотно-основні рівноваги, їх використання в аналітичній хімії"Добровольська, Олена Владиславівна; Антонов, Олексій Валентинович