Browsing by Author Гусятинська, Н. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Вплив мікробіологічних процесів на якість цукру-сирцю під час зберіганняГусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Бондар, Л. М.
2016Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництвіГусятинська, Н. А.; Тетеріна, С. М.; Нечипор, Т. М.
2011-05-19Дослідження ефективності застосування нових дезінфектантів під час зберігання цукрових буряківГусятинська, Н. А.; Тетеріна, С. М.; Касян, І. М.
2014-05-22Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництваГусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.
2016Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н.
2013Застосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукруГусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.
2011-05-19Нова методика поляриметричного визначення сахарозиГусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.; Касян, І. М.; Штангеєв, В. О.; Молодницька, О. М.
2016Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.
2016Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.