Browsing by Author Гусятинська, Н. А.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-05-19 | Вплив мікробіологічних процесів на якість цукру-сирцю під час зберігання | Гусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Бондар, Л. М. |
2016 | Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві | Гусятинська, Н. А.; Тетеріна, С. М.; Нечипор, Т. М. |
2011-05-19 | Дослідження ефективності застосування нових дезінфектантів під час зберігання цукрових буряків | Гусятинська, Н. А.; Тетеріна, С. М.; Касян, І. М. |
2014-05-22 | Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництва | Гусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М. |
2016 | Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцю | Гусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н. |
2013 | Застосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукру | Гусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М. |
2011-05-19 | Нова методика поляриметричного визначення сахарози | Гусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.; Касян, І. М.; Штангеєв, В. О.; Молодницька, О. М. |
2016 | Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів | Романченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А. |
2016 | Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів | Романченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А. |