Browsing by Author Гордієнко, В. В.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-10-20 | Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини | Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Сподар, К. В. |
2009 | Комплексна оцінка якості сметанних десертів | Гордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І. |
2012 | Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О. |
2011 | Новий метод експертизи м’яса птиці | Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В. |
2012 | Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерів | Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О.; Гасай, Є. Л. |