Перегляд зібрання за групою - Автори Головко, М.П.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Аналіз труднощів та розгляд альтернативних схем для вигідної інвестиційної діяльності іноземних компаній у будівельній галузіГоловко, М.П.; Сорокіна, С.В.; Акмен, В.А.
2010Дослідження вітчизняного ринку макаронних виробів і виявлення споживчих переваг, що визначають ситуацію на ринкуГоловко, М.П.; Чуйко, М.М.
2009Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукціїГоловко, М.П.; Чуйко, М.М.; Верешко, Н.В.
2011-05-19Збагачення м'ясних посічених виробів кальцієбілковими комплексамиГоловко, М.П.; Серік, М.Л.; Полупан, В.В.
2009Маркетингові дослідження споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М.П.; Чуйко, М.М.
2011-05-19Моделювання процесу гідролітичної деструкції колагену харчової кістки за умов підвищеного тиску та температуриГоловко, М.П.; Полевич, В.В.; Серік, М.Л.
2022Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировинаПрименко, В.Г.; Головко, М.П.; Головко, Т.М.; Грищенко-Мороз, Ю.М.
2011-05-19Проблеми йододефіциту і шляхи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктівГоловко, М.П.; Головко, Т.М.; Бакіров, М.П.