Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23535
Title: | Маркетингові дослідження споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового |
Authors: | Головко, М.П. Чуйко, М.М. |
Keywords: | маркетингові дослідження;споживче відношення;макаронні вироби;новий вид макаронних виробів;напівфабрикат кістковий харчовий;marketing researches;consumer relationship;pasta;a new type of pasta;semi-finished bone food;маркетинговые исследования;потребительское отношение;макаронные изделия;новый вид макаронных изделий;полуфабрикат костный пищевой |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко М. П., Чуйко М. М. Маркетингові дослідження споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 525-532. |
Abstract: | Наведено результати маркетингових досліджень стосовно вивчення споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Опитування показало, що більше половини респондентів будуть купувати нову продукцію і для 71% опитуваних невелике підвищення ціни не вплине на їх купівельну спроможність задля збереження свого здоров'я. The results of marketing researches are resulted in relation to the study of consumer attitude toward the new type of macaronis wares with addition of semi-product food bone (SFB). Questioning rotined that the more than half of respondents would buy new products and for 71% polled the small increase of price will not influence on their purchasing power for the sake of maintainance of the health. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23535 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_75.pdf | 186.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.