Browsing by Author Гладкова, О. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Chinese cuisine (Китайська кухня)Подворна, Л. А.; Гладкова, О. С.
2021-04-08Застосування інноваційних функцій пароконвектоматів у ресторанному господарствіДейниченко, Г. В.; Гладкова, О. С.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Гузенко, В. В.; Скринник, В. І.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.; Саранча, І. О.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Міроненко, В. С.; Кононикін, В. Д.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Саранча, І. О.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.
2019Значення їжі у висловлюваннях великих людей світуБотштейн, Б. Б.; Гладкова, О. С.
2023Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіруГладкова, О. С.; Гринченко, О. О.
2023Перспективи використання аквафаби в технології десертної та кондитерської продукціїГринченко, О. О.; Гладкова, О. С.
2021-04-08Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукціїГринченко, О. О.; Гладкова, О. С.
2020Порівняльна характеристика філософії Київської Русі та Києво-Могилянської академіїВарипаєв, О. М.; Гладкова, О. С.