Browsing by Author Гладкова, О. С.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Chinese cuisine (Китайська кухня) | Подворна, Л. А.; Гладкова, О. С. |
2021-04-08 | Застосування інноваційних функцій пароконвектоматів у ресторанному господарстві | Дейниченко, Г. В.; Гладкова, О. С. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний) | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Гузенко, В. В.; Скринник, В. І.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.; Саранча, І. О. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний) | Дейниченко, Г. В.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Міроненко, В. С.; Кононикін, В. Д.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Саранча, І. О.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О. |
2019 | Значення їжі у висловлюваннях великих людей світу | Ботштейн, Б. Б.; Гладкова, О. С. |
2023 | Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіру | Гладкова, О. С.; Гринченко, О. О. |
2023 | Перспективи використання аквафаби в технології десертної та кондитерської продукції | Гринченко, О. О.; Гладкова, О. С. |
2021-04-08 | Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції | Гринченко, О. О.; Гладкова, О. С. |
2020 | Порівняльна характеристика філософії Київської Русі та Києво-Могилянської академії | Варипаєв, О. М.; Гладкова, О. С. |