Browsing by Author Гладкова, О. С.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Chinese cuisine (Китайська кухня) | Подворна, Л. А.; Гладкова, О. С. |
2021-04-08 | Застосування інноваційних функцій пароконвектоматів у ресторанному господарстві | Дейниченко, Г. В.; Гладкова, О. С. |
2023 | Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіру | Гладкова, О. С.; Гринченко, О. О. |
2023 | Перспективи використання аквафаби в технології десертної та кондитерської продукції | Гринченко, О. О.; Гладкова, О. С. |
2021-04-08 | Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції | Гринченко, О. О.; Гладкова, О. С. |
2020 | Порівняльна характеристика філософії Київської Русі та Києво-Могилянської академії | Варипаєв, О. М.; Гладкова, О. С. |