Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44766
Title: Chinese cuisine (Китайська кухня)
Authors: Гладкова, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Подворна, Л. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гладкова О. С. Chinese cuisine (Китайська кухня). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 253.
Abstract: Розглянуто характеристику китайської кухні і як філософія впливає на китайську їжу. Проаналізовано структуру харчування китайської кухні.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44766
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_253.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.