Browsing by Author Геліх, Анна Олександрівна
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-10-10 | Алкогольний напій типу настойки | Геліх, Анна Олександрівна; Головко, Микола Павлович; Василенко, Ольга Олександрівна; Сорокіна, Ніна Олександрівна |
2017 | Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання | Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна |
2015 | Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду Mytilus | Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна |
2023 | Наукове обґрунтування технологій дієтичних добавок та харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовини | Головко, Тетяна Миколаївна; Погожих, Микола Іванович; Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Геліх, Анна Олександрівна |
2014-08-11 | Спосіб виробництва плавленого сиру | Геліх, Анна Олександрівна; Головко, Микола Павлович; Коваль, Ольга Андріївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Сорокіна, Ніна Олександрівна |
2014-08-11 | Спосіб виробництва плавленого сиру | Геліх, Анна Олександрівна; Головко, Микола Павлович; Коваль, Ольга Андріївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Сорокіна, Ніна Олександрівна |
2018-11-26 | Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби | Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна; Крикуненко, Людмила Олександрівна |
2018-02-26 | Спосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного | Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна; Крикуненко, Людмила Олександрівна |
2018-02-26 | Спосіб промислового розведення прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta | Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна; Крикуненко, Людмила Олександрівна |
2020 | Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції | Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |