Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13998
Title: | Спосіб виробництва плавленого сиру |
Authors: | Геліх, Анна Олександрівна Головко, Микола Павлович Коваль, Ольга Андріївна Василенко, Ольга Олександрівна Сорокіна, Ніна Олександрівна |
Issue Date: | 11-Aug-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва плавленого сиру. Патент України на корисну модель № 92264, МПК (2014.01), A01J 25/00. А. О. Геліх, М. П. Головко, О. А. Коваль, О. О. Василенко, Н. О. Сорокіна. № u 2014 01939. Заявл. 26.02.2014. Опубл. 11.08.2014, Бюл.№ 15. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;92264 |
Abstract: | Спосіб виробництва плавленого сиру включає підготовку інгредієнтів, внесення речовин з властивостями солей-плавителів, перемішування одержаної сирої маси, її плавлення, фасування, охолодження. Використовують соду, сир кисломолочний, виготовлений з відомих видів молока (коров'ячого, козячого, овечого), масло. Як емульгатор використовують жовтки яєць, отриманих від будь-якого виду птиці (курей, качок, гусей, перепелів), натуральну харчову добавку (шпинат), у такому співвідношенні компонентів, мас. %: сир кисломолочний 50-65 сода 0,1-1,5 масло 20-25,5 яйця 3-10 сіль 1-3 натуральну харчову добавку (шпинат) 1-5. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13998 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.