Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27571
Title: Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання
Authors: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, Анна Олександрівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 231-232.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27571
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_231-232.pdf105.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.