Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16190
Title: Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби
Authors: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, Анна Олександрівна
Крикуненко, Людмила Олександрівна
Issue Date: 26-Nov-2018
Citation: Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби. Патент України на корисну модель № 130170, МПК (2018.01) A23B 4/00 A23B 4/023 (2006.01) A23B 4/06 (2006.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. № u 2018 06252. Заявл. 04.06.2018. Опубл. 26.11.2018, Бюл.№ 22. 5 с.
Series/Report no.: 11;130170
Abstract: Спосіб обробки і зберігання прісноводної риби включає очищення від луски зовнішніх поверхонь тушки риби на опорній поверхні, при цьому робоча зона перебуває у резервуарі під шаром рідини, відокремлення частин тушки риби нехарчового призначення, миття та очищення тушки риби від відокремлених частин, луски. При цьому як основна сировина для обробки і зберігання використовується прісноводна дрібнолуската риба. Кишечник та органи черевної порожнини видаляються за допомогою вакуум-апарата. Далі риба розбирається на філе і витримується у 10 %-му водному розчині кухонної солі за температури -1+2 °C та рН 3,5-4 протягом 10-12 діб.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16190
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
130170.pdf157.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.