Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Віннікова, В. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Активні форми навчання студентів
Віннікова, В. О.
;
Петрас, Римантас Венскутоніс
2012
Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочах
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Віннікова, В. О.
2013
Аналіз діяльності Національної комісії України з Кодексу Аліментаріус
Віннікова, В. О.
;
Бондаренко, В. Ф.
;
Михайлова, Л. В.
2020
Аналіз туристичних послуг Франції та Іспанії
Віннікова, В. О.
;
Бєляєва, І. М.
2014-05-22
Аналіз якості надання послуг у торговельних мережах Харкова
Віннікова, В. О.
;
Головко, Т. М.
;
Богомолов, О. В.
2016
Безпека продуктів харчування – це загальна мета
Віннікова, В. О.
;
Богомолов, О. В.
2019
Діяльні технології, що використовуються в навчанні студентів з дисципліни «Експертиза послуг»
Віннікова, В. О.
;
Онищенко, В. М.
2013
Методи організації та проведення активних форм навчання у навчальному процесі
Шаніна, О. М.
;
Віннікова, В. О.
;
Прибилович, Л. А.
2019-05-15
Онлайн-сервіси для надання послуг у Харкові
Віннікова, В. О.
;
Янчева, М. О.
2015
Особливості застосування сучасних технологій у лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»
Хацкевич, Ю. М.
;
Віннікова, В. О.
;
Березовський, Д. В.
2015
Оцінка якості надання послуг закладів ресторанного та готельного господарства міста Харкова
Віннікова, В. О.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Кобрін, В. М.
2014-05-22
Оцінка якості послуг закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Пушка»
Головко, Т. М.
;
Віннікова, В. О.
;
Марченко, О. Д.
2018
Оцінка якості соусів на основі овочевої сировини
Віннікова, В. О.
;
Іванніков, П. В.
2013
Перспективи розвитку нових послуг в Україні
Віннікова, В. О.
;
Бондаренко, В. Ф.
;
Березовський, Д. В.
2012
Перспективи розвитку ринку послуг в Україні
Головко, Т. М.
;
Попова, Т. М.
;
Віннікова, В. О.
2019-05-15
Права споживача під час надання послуг
Віннікова, В. О.
;
Скоробогатько, В. І.
2016
Працевлаштування випускників вищої школи
Віннікова, В. О.
;
Онищенко, В. М.
2012
Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні
Кобрін, В. М.
;
Постнова, О. М.
;
Віннікова, В. О.
2013
Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Віннікова, В. О.
2018
Розробка та оцінка якості йогурту на основі соєвого молока підвищеної біологічної цінності
Віннікова, В. О.
;
Барна, Т. І.