Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32487
Title: Оцінка якості послуг закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Пушка»
Authors: Головко, Т. М.
Віннікова, В. О.
Марченко, О. Д.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко Т. М., Віннікова В. О., Марченко О. Д. Оцінка якості послуг закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Пушка». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 210-211
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32487
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-210-211.pdf197.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.