Browsing by Author Васильєва, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Кваліметрична оцінка якості напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.
2015Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.; Агапонова, В. В.
2021Перспективи використання авокадо у технології зефіруВасильєва, О. О.
2014-05-22Розробка комплексної оцінки якості напівфабрикату з пектиновмісної сировиниГладка, А. Д.; Васильєва, О. О.
2011Розробка технології функціональних продуктів із пектиновмісної сировиниВасильєва, О. О.; Малишев, В. В.
2021Технологія напівфабрикату з авокадоВасильєва, О. О.; Капуста, К. А.
2011Технологія пасти на основі пюре кизилу та айвиВасильєва, О. О.; Кузнєцов, Е. В.
2020Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировиниВасильєва, О. О.
2019-05-15Інноваційна технологія напівфабрикату з плодово-ягідної сировиниВасильєва, О. О.
2018Інноваційні технології напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.