Browsing by Author Васильєва, О. О.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання високого тиску як методу консервування плодово-ягідної сировини | Васильєва, О. О. |
2016 | Кваліметрична оцінка якості напівфабрикату для солодких страв | Васильєва, О. О. |
2015 | Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких страв | Васильєва, О. О.; Агапонова, В. В. |
2021 | Перспективи використання авокадо у технології зефіру | Васильєва, О. О. |
2014-05-22 | Розробка комплексної оцінки якості напівфабрикату з пектиновмісної сировини | Гладка, А. Д.; Васильєва, О. О. |
2011 | Розробка технології функціональних продуктів із пектиновмісної сировини | Васильєва, О. О.; Малишев, В. В. |
2021 | Технологія напівфабрикату з авокадо | Васильєва, О. О.; Капуста, К. А. |
2011 | Технологія пасти на основі пюре кизилу та айви | Васильєва, О. О.; Кузнєцов, Е. В. |
2020 | Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировини | Васильєва, О. О. |
2019-05-15 | Інноваційна технологія напівфабрикату з плодово-ягідної сировини | Васильєва, О. О. |
2018 | Інноваційні технології напівфабрикату для солодких страв | Васильєва, О. О. |