Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24493
Title: Розробка технології функціональних продуктів із пектиновмісної сировини
Authors: Малишев, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Васильєва, О. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малишев В. В. Розробка технології функціональних продуктів із пектиновмісної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Васильєва О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 129.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24493
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_129.pdf117.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.