Browsing by Author Балацька, Н. Ю.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аналіз ERP-систем для управління туристичним підприємствомКалєнік, К. В.; Балацька, Н. Ю.
2017Анімаційна діяльність як складова іміджу санаторно-курортних закладівБалацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.; Федак, В. І.
2011Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягідМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2013Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних системМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2017Дослідження сучасного стану індустрії гостинності та туризму в УкраїніБалацька, Н. Ю.
2013Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2014-05-22Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесіБалацька, Н. Ю.; Брикова, Т. М.
2021Капсульні готелі як інноваційний тренд в УкраїніКалєнік, К. В.; Балацька, Н. Ю.
2019-05-15Концепція «True Price» в ресторанному бізнесі як засіб конкурентоспроможностіКалєнік, К. В.; Балацька, Н. Ю.
2019Організація самостійної роботи студентів у наукових гурткахКалєнік, К. В.; Балацька, Н. Ю.
2019-05-15Перспективи розвитку закладів гостинності в курортних зонах УкраїниБалацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В.
2011Перспективи розвитку ресторанного господарства в туризміДавидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2016Перспективи розвитку сільського зеленого туризму та агротуризму в Харківському регіоніБалацька, Н. Ю.
2011Проблеми логістичного сервісу в ресторанному господарствіБалацька, Н. Ю.; Волобуєва, О. В.
2015Проблеми організації самостійної роботи студентів під час навчанняБалацька, Н. Ю.; Чміль, Г. Л.
2011-05-19Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2012Роль логістичного сервісу в закладах готельного господарстваМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.; Давидова, О. Ю.
2013Роль системи професійної освіти у формуванні конкурентоспроможного фахівцяБалацька, Н. Ю.
2014-05-22Роль стандартів сервісу в закладах індустрії гостинностіМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2012-04-25Салеп як стабілізатор катехінів та флавонолів плодово-ягідних системБалацька, Н. Ю.