Browsing by Author Артеменко, В. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2011-05-19Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикатуДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.
2009Використання навчально-інформаційних web-ресурсів у вищій школі підприємництва ХДУХТЯнчева, Л. М.; Артеменко, В. С.; Вялкіна, С. П.
2011Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєцьДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Броннікова, О. В.
2012Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Горбань, В. Г.; Малафаєв, М. Т.
2011Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингуАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Чеканова, Л. В.
2009Комп'ютерна реалізація концепції бази електронних навчально-інформаційних ресурсівАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В.
2011Маркетинг у торговельних мережахАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.
2011Маркетингові дослідження стану задоволення споживачів торговельного підприємстваАртеменко, В. С.; Бурлуцький, О. А.
2013Михайло Іванович Бєляєв – мій учительАртеменко, В. С.
2016Модернізація системи функціонування навчальних закладів із перепідготовки фахівцівАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Козуб, В. О.
2018Наука, навчання і виробництво – складові становлення фахівцівАртеменко, В. С.
2009Необхідність розробки електронних навчальних ресурсів для перепідготовки маркетологівАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В.
2019Оптимізація раціонів харчування туристівАртеменко, В. С.; Сирцов, О. В.
2021Організація навчально-методичного забезпечення якості підготовки аспірантів в умовах цифровізації освітнього просторуАртеменко, В. С.
2016Основні чинники формування маркетингового потенціалу торговельного підприємстваБубенець, І. Г.; Артеменко, В. С.
2011Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльностіАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Попкова, К. В.
2011-10-20Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2020Розробка та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процесАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Янчев, В. В.
2014-05-22Стратегія просування та вибір каналів комунікації на підприємствах торгівліАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.