Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37347
Title: | Основні чинники формування маркетингового потенціалу торговельного підприємства |
Authors: | Бубенець, І. Г. Артеменко, В. С. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бубенець І. Г., Артеменко В. С. Основні чинники формування маркетингового потенціалу торговельного підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 169-170. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37347 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_169-170.pdf | 109.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.