Browsing by Author Арпуль, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіяхЦигоняко, А. М.; Арпуль, О. В.; Протченко, А. С.
2014Використання молочної сироватки у сферифікації як методі молекулярної гастрономіїПшенічнікова, Ю. О.; Арпуль, О. В.; Самчук, Б. Б.
2014Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоївАрпуль, О. В.; Усатюк, О. М.; Жукова, Н. В.
2014Використання тапіоки у десертних кремахКовтун, К. С.; Арпуль, О. В.; Протченко, А. С.
2013Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів із ефірної оліїУсатюк, О. М.; Фролова, Н. Е.; Арпуль, О. В.
2015Свіжовичавлені соки з підвищеним вмістом біологічно активних речовинАрпуль, О. В.; Жукова, Н. В.; Усатюк, О. М.
2012Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарстваАрпуль, О. В.; Усатюк, О. М.; Дудкіна, О. О.; Ворона, О. П.
2024ФудпеірінгБойко, В. В.; Арпуль, О. В.; Протченко, А .С.
2015Холодна солодка страва «Шоколадна тапіока» для закладів ресторанного господарстваКовтун, К. С.; Арпуль, О. В.; Протченко, A. C.