Browsing by Author Арпуль, О. В.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях | Цигоняко, А. М.; Арпуль, О. В.; Протченко, А. С. |
2014 | Використання молочної сироватки у сферифікації як методі молекулярної гастрономії | Пшенічнікова, Ю. О.; Арпуль, О. В.; Самчук, Б. Б. |
2014 | Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв | Арпуль, О. В.; Усатюк, О. М.; Жукова, Н. В. |
2014 | Використання тапіоки у десертних кремах | Ковтун, К. С.; Арпуль, О. В.; Протченко, А. С. |
2013 | Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів із ефірної олії | Усатюк, О. М.; Фролова, Н. Е.; Арпуль, О. В. |
2015 | Свіжовичавлені соки з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Арпуль, О. В.; Жукова, Н. В.; Усатюк, О. М. |
2012 | Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства | Арпуль, О. В.; Усатюк, О. М.; Дудкіна, О. О.; Ворона, О. П. |
2024 | Фудпеірінг | Бойко, В. В.; Арпуль, О. В.; Протченко, А .С. |
2015 | Холодна солодка страва «Шоколадна тапіока» для закладів ресторанного господарства | Ковтун, К. С.; Арпуль, О. В.; Протченко, A. C. |