Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31879
Title: Холодна солодка страва «Шоколадна тапіока» для закладів ресторанного господарства
Authors: Ковтун, К. С.
Арпуль, О. В.
Протченко, A. C.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ковтун К. С., Арпуль О. В., Протченко A. C. Холодна солодка страва «Шоколадна тапіока» для закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 23.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31879
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_23.pdf162.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.