Browsing by Author Александров, Олександр Валентинович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Цихановська, Ірина Василівна; Александров, Олександр Валентинович
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідівЦихановська, Ірина Василівна; Демидов, Ігор Миколайович; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна; Павлоцька, Лариса Федорівна
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатівЦихановська, Ірина Василівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна
2012Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологіяПавлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2012Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологіяДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна
2017Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречкиАлександров, Олександр Валентинович; Рябчиков, Микола Львович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної діїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна