Browsing by Author Ізотова, Г. І.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2012-04-25 | Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із чорної смородини | Ізотова, Г. І. |
2012-04-25 | Розробка вітамінізованих кремів із використанням наноструктурованого пюре із ягід та натуральних барвників | Ізотова, Г. І. |
2012-04-25 | Розробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із чорної смородини | Ізотова, Г. І. |
2012 | Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І. |
2012 | Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І. |
2011 | Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І. |