Browsing by Author Ізотова, Г. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із чорної смородиниІзотова, Г. І.
2012-04-25Розробка вітамінізованих кремів із використанням наноструктурованого пюре із ягід та натуральних барвниківІзотова, Г. І.
2012-04-25Розробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із чорної смородиниІзотова, Г. І.
2012Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2012Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2011Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.