Browsing by Author Ібаєв, Е. Б.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний) | Михайлов, В. М.; Черевко, О. І.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Постаджиєв, О. І.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Сабадаш, С. М. |
2021-04-08 | Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.; Чуприна, Є. Р.; Гаркуша, М. І.; Пеліванова, В. Д.; Загорулько, В. М.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А. |
2022 | Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировини | Загорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Ібаєв, Е. Б. |
2019 | Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів | Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б. |
2021 | Удосконалення роторно-плівкового випарника для концентрування органічних плодово-ягідних пюре | Ібаєв, Е. Б.; Кумонок, І. С. |
2022 | Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура | Загорулько, А. М.; Лук'янов, І. М.; Ібаєв, Е. Б.; Титаренко, Н. В. |
2023 | Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування | Загорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Титаренко, Н. В.; Ібаєв, Е. Б. |
2023 | Інтенсифікація процесів концентрування та ІЧ-сушіння рослинної сировини | Загорулько, А. М.; Титаренко, Н. В.; Ібаєв, Е. Б. |