Browsing by Author Ібаєв, Е. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)Михайлов, В. М.; Черевко, О. І.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Постаджиєв, О. І.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Сабадаш, С. М.
2021-04-08Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушаркиЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.; Чуприна, Є. Р.; Гаркуша, М. І.; Пеліванова, В. Д.; Загорулько, В. М.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А.
2022Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировиниЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Ібаєв, Е. Б.
2019Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробівЛяшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.
2021Удосконалення роторно-плівкового випарника для концентрування органічних плодово-ягідних пюреІбаєв, Е. Б.; Кумонок, І. С.
2022Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбураЗагорулько, А. М.; Лук'янов, І. М.; Ібаєв, Е. Б.; Титаренко, Н. В.
2023Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентруванняЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Титаренко, Н. В.; Ібаєв, Е. Б.
2023Інтенсифікація процесів концентрування та ІЧ-сушіння рослинної сировиниЗагорулько, А. М.; Титаренко, Н. В.; Ібаєв, Е. Б.