Browsing by Author Ботштейн, Б. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 28 of 28 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Технологічні аспекти й адаптація страв української кухні до формату вуличного харчування профілактичного спрямуванняБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2012Упровадження типових моделей у систему технологічного проектув ання закладів ресторанного господарстваЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2016Формування споживчих властивостей нового десертного продуктуБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2014-05-22Філософські та технологічні аспекти формування назви фірмової (нової) кулінарної продукціїКасілова, Л. О.; Ботштейн, Б. Б.
2015Хліб – сенс життяБотштейн, Б. Б.; Бондаренко, А. І.; Дубінін, В. Ю.
2020Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикатуБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2017Як відкрити ресторанБотштейн, Б. Б.; Гринченко, О. О.
2015Їжа в авраамічних релігіяхБотштейн, Б. Б.; Газзаві, Р. С.