Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Ботштейн, Б. Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 28 of 28
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Технологічні аспекти й адаптація страв української кухні до формату вуличного харчування профілактичного спрямування
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
2012
Упровадження типових моделей у систему технологічного проектув ання закладів ресторанного господарства
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
2016
Формування споживчих властивостей нового десертного продукту
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
2014-05-22
Філософські та технологічні аспекти формування назви фірмової (нової) кулінарної продукції
Касілова, Л. О.
;
Ботштейн, Б. Б.
2015
Хліб – сенс життя
Ботштейн, Б. Б.
;
Бондаренко, А. І.
;
Дубінін, В. Ю.
2020
Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикату
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
2017
Як відкрити ресторан
Ботштейн, Б. Б.
;
Гринченко, О. О.
2015
Їжа в авраамічних релігіях
Ботштейн, Б. Б.
;
Газзаві, Р. С.