Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6986
Title: Як відкрити ресторан
Authors: Ботштейн, Б. Б.
Гринченко, О. О.
Keywords: маркетингові технології;ресторанний бізнес;брендбук;SWOT-аналіз;кулінарна продукція;оптимізація меню;лайн-чек
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Опорний конспект лекцій із дисципліни «Як відкрити ресторан» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології та технологічний менеджмент у ресторанному бізнесі» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форм навчання; укладачі: Б. Б. Ботштейн, О. О. Гринченко. Х. : ХДУХТ, 2017. 119 с.
Abstract: Будь-яке успішне підприємство ресторанного бізнесу – насправді вдала технологія, і, як будь-яка технологія, вона може бути відтворена в будь-якому місті світу. А взагалі, як буде розвиватися ресторанний бізнес в найближчі 5–10 років, залежить від тих, хто в цей бізнес прийде, хто віддасть йому свої знання, любов і талант, хто зуміє творчо переосмислити це нелегке ремесло, перетворивши його в мистецтво. З року в рік ресторанні технології стрімко розвиваються. Йде серйозна конкурентна боротьба за відвідувачів. Саме цей фактор змушує топ-менеджерів продумувати не тільки основну стратегію і стиль діяльності ресторану, а й деталі, що додають закладу унікальності та неповторності. Тільки при формуванні грамотно розробленої концепції та послідовному комплексному впровадженні всіх складових ресторанного закладу, гарантований успіх у розвитку діяльності ресторану. Ресторани відіграють досить важливу роль у житті людини. Крім задоволення фізіологічних потреб у харчуванні «вихід» до ресторану несе важливу соціальну функцію. Ефективна робота ресторану залежить від низки факторів. Як і будь-яка складна система, ресторан починається з задуму його засновників і закінчується контролем функціонування установи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6986
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yak_vidkryty_restoran_17.pdf2.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.